100% Anna / N. Smit

100% Anna / N. Smit
100% Anna / N. Smit
€6,50 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

100% Anna. De 13-jarige Anna komt uit een zeer welgesteld milieu. Zij geneert zich daarvoor en gaat stiekem voetballen in plaats van naar hockey. Ze doet alsof ze de pest heeft aan "kakkers". Bij het voetballen ontmoet ze haar grote liefde, maar omdat ze haar ware afkomst verbergt, brengt haar dat in moeilijkheden. 2007.

 Anna, of eigenlijk Anna-Claire Alexia van Aspen, is 100% verliefd op Jamie. Haar moeder shopt zich suf bij Chanel en Louis Vuitton. Anna's zus wil niets liever dan rijk en beroemd worden. Maar Anna zelf moet niks hebben van het glamourleventje van haar familie. Terwijl haar ouders denken dat Anna lid is van een chique hockeyclub, zit ze stiekem op voetbal.
Anna's voetbalvriendinnen Chanella en Naomi weten niet dat Anna steenrijk is en ook haar grote liefde op het voetbalveld, Jamie, heeft geen idee… Sterker nog, ze maken vaak grappen over de verwende hockeymeisjes. Maar dan staat Anna als 'Rich Girl' op de cover van het tijdschrift Beau Monde! Zullen haar vriendinnen haar geheim ontdekken? En wat zal Jamie zeggen als hij ontdekt dat ze een Rich Girl is?

Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.