Voor-en bijgerechten / T. Zadel

Voor-en bijgerechten / T. Zadel
Voor-en bijgerechten / T. Zadel
€12,50 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

Voor-en bijgerechten.Konemann.2000. Isbn:9783829027472

 21/3/18. Frankrijks chef koks presenteren vlees wild en gevogelte Renske De Boer 239 blz
De serie Délices de France heeft misschien wel voor hel eerst in de geschiedenis» de recepten van een groot aantal bekende chef-koks bijeengebracht in een uitgebreide verzameling delicatessen uit de Franse keuken. De Franse cuisine wordt over de hele wereld geëerd en wij vinden dat we op dit deel van ons culturele erfgoed, dat zoveel betekent voor de vreugde en de geneugten van het leven, trots mogen zijn.
De kookboeken uit deze serie bieden een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde culinaire delicatessen en pogen een brug te slaan tussen de experts uit de diverse gastronomische beroepen en iedereen die van lekker eten houdt. De serie heelt ons als chef-koks de kans gegeven onze expertise op schrift te stellen, onze beroepsgeheimen te verklappen en zo de kunst van het koken te verrijken en te bevorderen De haute cuisine, ooit een pure luxe. is nu niet langer voorbehouden aan de eigenaars van modieuze restaurants. De gepresenteerde recepten variëren in moeilijkheid van eenvoudig tot zeer ingewikkeld en zijn bedoeld om u ideeën te geven en aan te aanmoedigen bij het bereiden van uw dagelijkse maaltijden.
Laat u inspireren! Bij deze recepten zult u nieuwigheden aantreffen, kennismaken met regionale en exotische specialiteiten en oude favorieten herontdekken. Er is een sterke continuïteit tussen deze recepten en de grote traditie van het Franse koken, een rijke en gevarieerde tafel vol
lekkernijen die variëren van een simpel, licht hapje tot een extravagante schotel.


Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.