Antropologie / D. Rhodes

Antropologie / D. Rhodes
Antropologie / D. Rhodes
€5,00 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

Antropologie. Dan Rhodes heeft in zijn grappige, ontroerende en met compassie geschreven debuut een nieuw genre uitgevonden - iets dat het midden houdt tussen proza, poëzie en serenade - met 'proserie' die erom schreeuwt op luide toon te worden voorgedragen in de tram, in de kroeg, op het strand, voor de televisie, bij het ontbijt, in bed, in een Franse bistro, in...2000.

  De verrassende verhalenbundel Antropologie bevat 101 verhalen die bestaan uit precies 101 woorden (net als de volgende zin).
Ze hebben de 101 vriendinnen van de hoofdpersoon als onderwerp, die zonder uitzondering uitbundig mooi zijn, die ongelooflijk veel van hem houden, hem verlaten, hem bedriegen, die om verschillende redenen sterven, hem verleiden en bij hem intrekken, dreigen hem in de steek te laten, beloven hem nooit in de steek te laten, hem doen lijden, geen liefde voor hem voelen, hem bijna krankzinnig van geluk maken, kinderen van hem willen, oud met hem willen worden, de lengte van zijn geslachtsdeel publiekelijk bespotten, uit liefde voor hem zelfmoord plegen, hem op mannen wijzen die knapper zijn dan hij, hem verachten en bewonderen.

Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.