De Earrings over de Earring./ T. Lammers

De Earrings over de Earring./ T. Lammers
De Earrings over de Earring./ T. Lammers
€12,50 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

De Earrings over de Earring. De beste Golden Earring interviews 1965-2015.Mooks Publishing.2015. Isbn:9789082309010

 13/5/18. De beste Golden Earring interviews + alle columns van Barry Hay.
In De Earrings over de Earring wordt de geschiedenis van de band opgetekend aan de hand van klassieke interviews met Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk en Freddie Haayen. Bovendien zijn hier alle columns gebundeld die Barry Hay voor popglossy's Revolver en Lust for Life schreef: bijna vijftig hilarische herinneringen aan een uitermate kleurrijk muzikantenbestaan.
De Earrings vertellen over een halve eeuw woeste avonturen on the road, triomfen in de opnamestudio's, werken met collegamuzikanten en ex-bandleden, ruzies met managers en platenbonzen, hoogte- en dieptepunten en, vanzelfsprekend, over seks, drugs en rock & roll.
Dit alles in de beste vraaggesprekken van de afgelopen vijftig jaar uit popbladen als Tuney Tunes, Teenbeat, Muziek Expres, Hitweek, Aloha, Revolver, Lust for Life en Oor, dagbladen als de Haagsche Courant en de Volkskrant, en tijdschrifeten als Penthouse en Nieuwe Revu. Tevens krijgt de internationale carrie`re van de Earring kleur door interviews uit New Musical Express, Rolling Stone, Tampa Free Music en de classicrockwebsite musictriedandtrue.com.

Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.