De greep van de angst / W. Smith

De greep van de angst / W. Smith
De greep van de angst / W. Smith
€7,50 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

Angola. De jaren '70. In het door de burgeroorlog geteisterde land wordt de strijd op leven en dood gevoerd. De Cubaanse inmenging brengt ook de beruchte terrorist Ramon Santiago naar het zenuwcentrum van de Cubanen, een door de Sovjets uitgeruste vliegbasis. Bij hem is zijn zoontje Nicholas, een kind geboren uit Ramons stormachtige, geheime relatie met Isabella Courtney.Bonte boeken stuurt het boek open op.

  Angola. De jaren '70. In het door de burgeroorlog geteisterde land wordt de strijd op leven en dood gevoerd. De Cubaanse inmenging brengt ook de beruchte terrorist Ramon Santiago naar het zenuwcentrum van de Cubanen, een door de Sovjets uitgeruste vliegbasis. Bij hem is zijn zoontje Nicholas, een kind geboren uit Ramons stormachtige, geheime relatie met Isabella Courtney. Wanneer de machtige Courtney-clan lucht krijgt van het bestaan van de kleine Nicholas, en van Isabella's banden
met een Zuid-Afrika zo vijandig gezinde man, wordt er een grootscheepse expeditie op touw gezet. Doel is de jongen
te bevrijden en Ramon onschadelijk te maken. Een levensgevaarlijke missie, dwars door een land in oorlog, waar iedereen tot de tanden bewapend is en het gevaar altijd en overal loert.

Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.