De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry. / R. Joyce

De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry. / R. Joyce
De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry. / R. Joyce
€8,50 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry. Prachtige debuutroman van de Engelse actrice en auteur Rachel Joyce (1962), die inzet als een doorsnee avontuurlijk reisverhaal, maar gaandeweg een meeslepend drama wordt over verdriet, hoop en liefde. Kleine druk.Roman/Cargo. 2012.

 Wanneer Harold Fry op een doordeweekse ochtend het tuinpad afloopt om een brief te posten, weet hij nog niet dat hij op het punt staat om naar de andere kant van het land te lopen. Hij draagt geen wandelschoenen, heeft geen kaart of kompas, geen regenjas of telefoon. Hij weet alleen dat hij moet blijven lopen. Om iemands leven te redden.
Harold Fry ontmoet op zijn pelgrimstocht naar Berwick-upon-Tweed allerlei mensen die hun verhaal aan hem vertellen en een enkeling neemt deel aan zijn reis. Zijn vrouw probeert thuis te begrijpen waarom Harold vertrok, en besluit uiteindelijk hem zelf te gaan zoeken. Ondanks de afstand tussen beiden komen ze steeds dichter tot elkaar en herinneren ze zich het drama waardoor hun liefde levenloos werd.

Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.