Sport

/
Toont 1 tot 20 (van 41 produkten)
 • 1001 Football Moments.

  1001 Football Moments.

   1001 Football Moments. Hardcover, 624 Pages, Published 2007.

 • 25 jaar Dam tot Dam loop./ M. Landsbergen

  25 jaar Dam tot Dam loop./ M. Landsbergen

     Dam tot Dam is een boek vol prachtige foto's, met van elk loopjaar een korte schets en de belangrijkste statistieken. Per jaar staat een thema of persoon centraal: de miniloop, Carla Beurskens, bewoners van de Zaanse Zuiddijk, de businessloop, politie-inzet, de rol van de scouting, Lornah kiplagat, de wandeltocht, Connexion. Het historische verhaal is van de hand van geestelijk vader Cees Lansbergen. Natuurlijk komen ook de hoofdrolspelers aan het woord: de organisator stichting Le Champion en de gemeenten Amsterdam en Zaanstad.

 • 90 dagen fitnissplan / M. Roberts

  90 dagen fitnissplan / M. Roberts

    De beste methode om je lichaam in topconditie te brengen!Matt Roberts is de meest gewilde personal trainer in Londen. Sterren en andere uitverkorenen zweren bij zijn methode om een slank lichaam te ontwikkelen en meer energie te krijgen.

 • 90 Jaren Ajax / E. Vermeer

  90 Jaren Ajax / E. Vermeer

   18 maart 1990 : de Amsterdamsche Football Club 'Ajax ' viert de negentigse verjaardag in haar roemrijke bestaan. Dit boek bevat een volledig overzicht van alle door Ajax sinds de oprichting gespeelde officiele wedstrijden.

 • Aanzien van de sport 2002 / D. van Gangelen

  Aanzien van de sport 2002 / D. van Gangelen

    Feyenoord wint Uefa-cup - Michael Schumacher evenaart record - Turnvrouwen naar de top - Pechvogel Erik Dekker - Dubbel voor Ajax - WK-succes Hiddink - Olympisch mirakel Gerard van Velde Brazilië wereldkampioen - Johan Museeuw overwint Hel - Gouden judobroers Van der Geest - Jochem Uytdehaage wint alles - Vierde Tour-zege Lance Armstrong - Serena Williams onverslaanbaar - Advocaat/Van Hanegem - Olympische Winterspelen - Gironingen - Real Madrid - Volvo Ocean Race - Rumoer binnen FIFA - 'Hiddink .

 • ABC voor de hengelsport / A. van Onck

  ABC voor de hengelsport / A. van Onck

   Een vissen encyclopedie. Let op stofkaft niet in nieuwstaat.

 • Aikido en haar dynamische werking / A. Westbrook & O. Ratti.

  Aikido en haar dynamische werking / A. Westbrook & O. Ratti.

   13/5/17. Dit boek bevat de meest uitgebreide beschrijving van Aikido, ondersteund door ruim 1200 illustraties, en is al jaren het standaardwerk op de Engelstalige markt. Aikido is een zelfverdedigingsmethode die gebruikt kan worden tegen iedere vorm van aanval en op het hoogste niveau harmonie brengt in alle vitale krachten van de mens. Het woord 'aikido'bevat drie begrippen, die tezamen deze bewegingskunst omschrijven. 'Ai' betekent harmonie of coördinatie; 'ki' betekent energie of geest en 'do' is de methode, de weg.

 • Amsterdam 1928. /P. Arnoldussen

  Amsterdam 1928. /P. Arnoldussen

    Amsterdam 1928, de Spelen in NederlandPrecies tachtig jaar geleden werden de Olympische Spelen in Nederland gehouden. Paul Arnoldussen neemt ons mee naar het Amsterdam van 1928 waar het olympisch vuur voor het eerst symbolisch werd ontstoken. De herinnering gaat niet alleen terug naar Nederlandse hardloopsters in strakke, gebreide korte broekjes, maar ook naar rellen en een pijnlijke kwestie met koningin Wilhelmina. Feesten, poëzie en noemenswaardige sportprestaties gingen gelijk op met winstbejag, christelijke bezorgdheid, communistische agitatie en flessentrekkerij.Amsterdam 1928 werpt een blik op andere tijden en bevat een bron van boeiende anekdotes en leuke wetenswaardigheden. Wie weet keert dit wereldsportevenement een eeuw na dato wel terug op de plek waar Bep van Klaveren geschiedenis schreef… Paul Arnoldussen is schrijver en redacteur bij Het Parool. Voor deze herziene uitgave schreef hij een nieuw voorwoord.

 • At the Buzzer!/B. Burwell

  At the Buzzer!/B. Burwell

    A lavishly illustrated celebration of the most thrilling moments in the history of basketball - packaged with two audio CDs. Narrated by Bill Walton.This illustrated gift book chronicles the major events and personalities in the history of the National Basketball League. Great plays, exciting games, and championship seasons are remembered in articles, anecdotes, and statistics on the players and teams who made basketball arguably the fastest and most exciting game in America.

 • Balanchine's Ballerinas/ R. Tracy

  Balanchine's Ballerinas/ R. Tracy

  Conversations with the Muses. 

 • Cruijff, Hendrik Johannes, fenomeen / Nico Scheepmaker

  Cruijff, Hendrik Johannes, fenomeen / Nico Scheepmaker

    Het fenomenale van dit boek is dat je de fenomenen vergeet, Cruijff en Scheepmaker. Blijft echt niets van over. Dit is puur leesgenot, zonder meer.Je moet toch wel over een heel begenadigd schrijftalent beschikken, wüi1 je de lezer de virtuositeit van Johan Cruijff laten vergeten, door het alleen maar over hem te hebben. Cruijff, en wat jeniet wist. Cruijff en poëzie, Cruijff en verhandelingen over voetbalzakendoen en shirtjeskleurenpracht, Cruijff en de lyriek ten aanzien van het afscheid en de dingen die nooit zijn geweest. Scheepmaker deed het met aandacht en bewondering, met afstand en totale liefde voor de voetballer in de bijzondere mens die Cruijff is, was, geweest is en zal zijn - dankzij dit boek .

 • Culbertson leert ons canasta / H. W. Filarski

  Culbertson leert ons canasta / H. W. Filarski

   Culbertson leert ons Canasta.In ringen gebonden.Het boeiende Zuid-Amerikaanse kaartspel voor 2-6 personen.1950.

 • Da Cheng Chuan / L. Kam Chuen.

  Da Cheng Chuan / L. Kam Chuen.

   1/11/17. Stel je het volgende scenario voor: je geest is zo helder als glas, je lichaam is in topconditie, je bruist van de ideeën, en je voelt je zó sterk dat stress noch ziekte vat op je hebben. Klinkt dat vergezocht? Niet voor Master Lam Kam Chuen, die in zijn nieuwste boek een nog niet eerder in het Westen geopenbaarde trainingsmethode behandelt die in China bekend staat onder de naam Da Cheng Chuan. De technieken die hij in dit werkboek in woord en beeld beschrijft, zijn een mengeling van klassieke Chi Kung-oefeningen en bewegingen die ontleend zijn aan de allerkrachtigste Chinese vechttechnieken. Master Lam Kam Chuen geeft zorgvuldig gedoseerde instructies, die de lezer door de verschillende stadia van Da Cheng Chuan voeren. Het boek bestaat uit vijf delen, ieder deel wordt voorafgegaan door een korte inleiding, gevolgd door theorie en oefenstof en afgerond met een historisch overzicht.De vertaling was in handen van Peter den Dekker, een leerling van Master Lam Kam Chuen.Master Lam is een van de meest gerespecteerde docenten op het gebied van Chi Kung en Tai Chi.

 • Dans Workshop. / R. Cohan

  Dans Workshop. / R. Cohan

   Dans Workshop.H.J.W. Brecht: Amsterdam, 1987. Ingenaaid. Met register, verklarende woordenlijst en afbeeldingen in kleur.

 • Darts / W. Monsieurs

  Darts / W. Monsieurs

   De darts-sport staat sterk in de belangstelling. Televisie-uitzendingen van de grote toernooien inEngeland worden door een toenemende schare fans  bekeken. De Nederlandse darter Raymond vanBarneveld behoort tot de absolute wereldtop.  Maar ook als recreatiespel neemt de populariteit enorm toe. Thuis, in het cafe, op de camping: overal kan het gespeeld worden. Wil Monsieurs schreef dit onderhoudende en rijk geillustreerde boek, dat zowel geschikt is voor de wedstrijdsporter als de recreant.

 • De elfstedentocht 1909-1986

  De elfstedentocht 1909-1986

   De tocht van 26 februari 1986 in woord en beeld. Diverse redakties van Friese kranten werkten samen aan deze bundeling. Veel foto's.

 • De kunst van het snoeken / J. P. Schreiner

  De kunst van het snoeken / J. P. Schreiner

   13/9/17.Dit boek heeft de moeilijke opdracht te trachten u wegwijs te maken in de kunst van het snoekvissen.

 • De slang van de Nijl / W. Buonaventura

  De slang van de Nijl / W. Buonaventura

   In de hoogtijdagen van het oriëntalisme prikkelde deze dans de fantasie van schrijvers en schilders als Flaubert, David Roberts en Jean-Léon Gerôme, en kreeg westerse navolgers als Colette en Mata Hari. De grote belangstelling voor Arabische dans was – en is nog steeds – vaak gebaseerd op fantasieën over Midden-Oosterse vrouwen, wat leidde tot aansprekende beelden, exotische mode, en nieuwe vormen van theater en entertainment. De kleurenillustraties in dit boek geven een extra dimensie aan de inspirerende tekst. Met deze herziene en uitgebreide uitgave komt voor het eerst in het Nederlands een veelgevraagd boek beschikbaar voor de groeiende groep buikdanseressen en belangstellenden in Nederland en Vlaanderen, en voor cultuurhistorisch geïnteresseerden.

 • Een goede speler is niet eerlijk / J. Prinsen

  Een goede speler is niet eerlijk / J. Prinsen

  Prinsen worstelt en komt boven in de wereld van het bridge. 'Komaan, beste vriend,' zeg ik, 'speelde Lanzarotti vals of niet?' Lange pauze. Dan zegt Ortensi bijna onhoorbaar: 'Ja, dat deed hij volgens mij.' Anekdotes, interviews, toernooiverslagen, vals spel, de geldstromen, de sponsors, de geruchtmakende spellen. En ten slotte de opkomende wereld van het poker. Joost Prinsen heeft tientallen jaren verslag gedaan van de bridgewereld in bladen als IMP en Bridge Magazine. In dit boek heeft hij die artikelen bijeengebracht, aangevuld en van commentaar voorzien. Het laat de topspelers zien, de eerlijke en oneerlijke, zoals zij zich bij de internationale kampioenschappen manifesteerden. Vrijwel iedere vedette, van Benito Garozzo tot Bob Hamman en van Hans Melchers tot Enri Leufkens, komt in dit boek aan het woord en aan de kaarttafel. Een goede speler is niet eerlijk is een contemporaine geschiedenis van een wereld op zichzelf. En daarmee enig in zijn soort.

 • Een stopnaald in maillot / Dolf Jansen

  Een stopnaald in maillot / Dolf Jansen

  Dolf Jansen is cabaretier (Lebbis & Jansen), columnist, schrijver, radiomaker (Spijkers met koppen, Leuk is anders) en hardloper. 2 uur, 30 minuten en 1 seconde kostte het hem de editie 2001 van de marathon van Rotterdam te lopen.

/
Toont 1 tot 20 (van 41 produkten)