Strips

/
Toont 1 tot 20 (van 131 produkten)
 • 't Gaat wel`/ Peter van Straaten

  't Gaat wel`/ Peter van Straaten

   5/10/17. Een bundel vol zwart-wit prenten van tekenaar Peter van Straaten, welke eerder 'los' verschenen in Het Parool. Het zijn ontroerende kanttekeningen over tobbers, mislukkelingen, vervelers en gestoorde relaties. Zwartgallig en humoristisch. Rake schetsen over gebeurtenissen in onze tijd. 'Gaat wel' is een waardig vervolg op 'Alles komt goed' (a.i. 83-19-230-1) en 't Is Niks gedaan' (a.i. 85-21-145-1). De lijn van treurigheid wordt sterk doorgetrokken. Heldere tekeningen met een even verhelderend tekstje eronder, waarbij vooral de gestoorde relaties weer aan bod komen. Van Straaten tekende inmiddels bijna 30 boeken vol (Vader & Zoon, Politieke prenten en zg. 'zorgelijke boeken'). Het geheel blijft boeiend voor voornamelijk volwassen lezers met of zonder relatieproblemen. De aanbieding van de gebonden editie volgt z.s.m.(NBD|Biblion recensie, P.J. Nieuwendijk.)

 • Agent Orange / E. Varenkamp & M. Peet

  Agent Orange / E. Varenkamp & M. Peet

   De unieke satirische stripbiografie van de Prins der Nederlanden. Dit is het vierde deel De Stadhoudersbrief.

 • Als je begrijpt wat ik bedoel. / M. Toonder

  Als je begrijpt wat ik bedoel. / M. Toonder

   De heer O. B. B. te R. schrijft ons:Hoewel mijn goede vader mij een in varkensleder gebonden bibliotheek naliet heb ik nooit zo de tijd kunnen vinden mij er in te verdiepen. Een heer van mijn stand heeft wel wat anders aan zijn hoofd dan de verzinsels van anderen, als U begrijpt wat ik bedoel. Toen mijn oog echter getroffen werd door Uw uitgave 'Als je begrijpt wat ik bedoel', heb ik het er onmiddellijk in geslagen, waarna het geboeid werd door de vele diepe gedachten die het er aantrof. Hoe fijnzinnig en vol noblesse zweeft de hoofdfiguur ons na lezing voor de geest! Welk een prachtig voorbeeld strooit hij voor de meer ervaren lezertjes op zijn eenzaam en gevaarvol levenspad! Naast Karl May en Jan Cremer mag dit werk op geen enkele boekenplank ontbreken.

 • Arena / A. Canal

  Arena / A. Canal

    Atomium reeks nr: 22 1988.

 • Arretje Nof in Wolkenland deel 7

  Arretje Nof in Wolkenland deel 7

     Arretje Nof in Wolkenland. Toonder Studio's, Arretje Nof en het raadsel in Wolkenland. Deel 7. Calve, 16 pagina's. Illustraties. Uitgave circa 1957. Deel 7 van een serie van 8.

 • Avonturen van Tom Poes / M. Toonder

  Avonturen van Tom Poes / M. Toonder

   19/3/17. Herdruk van de eerste krantestrippublikatie in het NRC dagblad en de Volkskrant in 1943.

 • Avonturen van Tom Poes - De Bergmensen /M. Toonder

  Avonturen van Tom Poes - De Bergmensen /M. Toonder

    Op een vroege dag in de lente zalen heer Bommel en Tom Poes op een bank in het park van slot Bommelstein. Heer Bommel blieskringetjes en Tom Poes zat zo'n beetje over alles na te denken. 'We hebben eigenlijk nooit meer iets van commissaris Bulle Bas gehoord,' zei hij na 'n poosje. 'Het was toch wel leuk om met hem samen te werken, heer Ollie!' 'Hm,' zei heer Bommel, 'ja, dat was wel aardig, TomPoes, zie je wel wat 'n mooie grote kring ik daar geblazen heb'.

 • Avonturen van Tom Poes / Het geheim der blauwe aarde / M. Toonde

  Avonturen van Tom Poes / Het geheim der blauwe aarde / M. Toonde

   Tom Poes woont in een groot woud en krijgt daar ruzie met de kwaadaardige dwerg Pikkin , die in staat blijkt uit blauwe aarde reuzen te laten groeien, marcherend op laarzen. Deze beroven de Markies van Muizenis van al zijn goud. Tom Poes belooft het goud terug te brengen, maar wordt door de dwerg vastgebonden in zijn grot. Tom Poes bedenkt geboeid een plan om de reuzen op de kwade laarzen onschadelijk te maken en om goedaardige reuzen op klompen te kweken die de buit weer terugbrengen naar de markies. Na zichzelf los te hebben gesneden met een scherp steentje, bindt hij op zijn beurt de dwerg vast en voert zijn plan uit. Hij vertelt de blijde markies bij een aangeboden slotmaaltijd waar hij de gebonden dwerg kan ophalen.

 • Avonturen van Tom Poes / M. Toonder

  Avonturen van Tom Poes / M. Toonder

    Avonturen van Tom Poes.De drakenburcht.  MV 5. 113-140. Amsterdam, De Bezige Bij 1975 geillustreerd Geniet, oblong formaat.

 • Avonturen van Tom Poes / M. Toonder

  Avonturen van Tom Poes / M. Toonder

   19/3/17. Herdruk van de eerste krantestrippublikatie in het NRC dagblad en de Volkskrant in 1943.

 • Avontuur in het Grachtenhuis Piet Cromhout

  Avontuur in het Grachtenhuis Piet Cromhout

   29/4/17. Geschenkboekje voor zondagsschoolkinderen. Tekststrip-vorm.

 • Bart Simpson's Treehouse of Horror / M. Groening

  Bart Simpson's Treehouse of Horror / M. Groening

   5/4/17. Celebrate Halloween with America's favorite cartoon family in a zany collection of trick-or-treat tales of terrifying tree house antics and wicked satire by the creator of The Simpsons. Original. 100,000 first printing.

 • Bob / Gerrit Jagers

  Bob / Gerrit Jagers

   Bob - Uit Het Leven Van Een Bijzonder Ontwikkelde Beer. Amsterdam: de Bijenkrof, 1990. 64 pag. Illustr.

 • Bobbie een diepte - interview / A. Valadie

  Bobbie een diepte - interview / A. Valadie

   Het werd stil op Kasteel Molensloot toen de wereldberoemde striptekenaar Herge in 1983 overleed.Nu, na jarenlang stilzwijgen,is het Bobbie die ons vertelt hoe het zijn dierbare vrienden en hemzelf is vergaan.

 • Burka Babes / Peter de Wit

  Burka Babes / Peter de Wit

   Opeens waren ze er. Twee dames in burka boden op in Sigmund, de strip die dagelijks in de Volkskrant staat. En het duurde niet lang of ze hadden de kleine psychiater zelfs uit zijn eigen strip verdrongen. Deze op het eerste gezicht onheilspellende gedaanten ontpoppen zich tot were Burka Babes, die ons met hun nuchtere kijk op de wereld steevast weten te verrassen.

 • Corto maltese / Hugo Pratt

  Corto maltese / Hugo Pratt

   Deel 2. Snelvuur Samba / De adelaar van Brazilie. 1980.

 • Corto Maltese / Hugo Pratt

  Corto Maltese / Hugo Pratt

   Deel 3. Fortuinzoeker, een meeuw op het strand.

 • Dan Dare Pilot of the Future / F. Hampsom

  Dan Dare Pilot of the Future / F. Hampsom

   From the pages of seminal British boys' adventure comic The Eagle comes the legendary Pilot of the Future, Dan Dare. Presented in a new Collectors' Library format, this series of deluxe editions republishes these stunning SF tales from the very beginning of The Eagle's run. Featuring Frank Hampson's gorgeous, full color artwork, these beautiful comic strips are as vibrant and thrilling today as they were on their original debut in April 1950. This debut volume also features an introduction by Watchmen artist Dave Gibbons, a character guide, a checklist, and a look at the genesis of Dan Dare: Pilot of the Future, illustrated with rarely seen artwork and merchandise.

 • De Argonauten. Deel 2.De Container / Parnotte

  De Argonauten. Deel 2.De Container / Parnotte

   De Aquanauten :  Deel 2.De Container  Noord Atlantische oceaan: Het leger van de Verenigde Staten heeft wetenschappelijk station "Physilia " onderzocht,dat op meer dan vijfhonderd meter onder de zeespiegel ligt.

 • De Argonauten. Deel 3 Het verbond/ Parnotte

  De Argonauten. Deel 3 Het verbond/ Parnotte

   De Aquanauten : Deel 3: Het Verbond. Noord Atlantische oceaan: Het leger van de Verenigde Staten heeft wetenschappelijk station "Physilia " onderzocht,dat op meer dan vijfhonderd meter onder de zeespiegel ligt.

/
Toont 1 tot 20 (van 131 produkten)