De Kunst Van Het Vervoer / J. Freeke

De Kunst Van Het Vervoer / J. Freeke
De Kunst Van Het Vervoer / J. Freeke
€7,50 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

1990. Paperback. Pp: 160. De geschiedenis van 150 jaar openbaar vervoer in Amsterdam per tram en de visie van kunstenaars daarop.Het openbaar stadsvervoer van Amsterdam heeft in de honderdvijftig jaar van zijn bestaan veel kunstenaars gei'nspireerd: talloze schilderijen, tekeningen, foto's, aquarellen en schetsen getuigen daarvan.

  De geschiedenis van 150 jaar openbaar vervoer in Amsterdam per tram en de visie van kunstenaars daarop.Het openbaar stadsvervoer van Amsterdam heeft in de honderdvijftig jaar van zijn bestaan veel kunstenaars gei'nspireerd: talloze schilderijen, tekeningen, foto's, aquarellen
en schetsen getuigen daarvan. Anderzijds heeft het Vervoerbedrijf vooral in de tweede helft van deze eeuw veel kunstenaars daadwerkelijk bij zijn activiteiten betrokken. Bij het Vervoerbedrijf kwam enkele jaren geleden de gedachte op de resultaten van deze 'interactie'in een boek vast te leggen. Voor'de kunst van het vervoer'is een keuze gemaakt uit de aanzienlijke hoeveelheid materiaal. Afbeeldingen van beeldende kunst, architectuur, vormgeving en vele andere kunstuitingen geven een veelzijdig beeld van de ontwikeling van het openbaar stadsvervoer.

Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.