De zaak Kooistra / J. van Kleef & H.W. Smits

De zaak Kooistra / J. van Kleef & H.W. Smits
De zaak Kooistra / J. van Kleef & H.W. Smits
€7,50 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

De zaak Kooistra opkomst en ondergang van een horecamagnaat en de dubieuze rol van Heineken. Veen.2011. Isbn:9789020430509.

 Sjoerd Kooistra. De grootste horecaverpachter van Nederland. Brein achter ogenschijnlijke succesformules als De Drie Gezusters en De Skihut. Een geschat vermogen van 130 miljoen euro. Een jacht op de Middellandse Zee, een villa in Marbella, een gepantserde Mercedes s-klasse en een imposante zakelijke onroerendgoedportefeuille. In de afgelopen jaren kwamen er barstjes in Kooistra's imperium. In 2009 werden dat scheuren. Er ontstond een venijnig gevecht met bierbrouwers Heineken en Inbev, zijn belangrijkste financiers. Kooistra wachtte de afloop niet af. Op 28 juni 2010 maakte hij op 59-jarige leeftijd een einde aan zijn leven.
De zaak-Kooistra is het verhaal van Sjoerd Kooistra. Hoe kon zijn imperium zo groot worden en waarom stortte het uiteindelijk in? En hoe letterlijk moeten we de uitspraak van Kooistra's advocaat Oscar Hammerstein nemen: 'Heineken heeft hem vermoord.'Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.