Bruggen / J. Dupré

Bruggen / J. Dupré
Bruggen / J. Dupré
€15,00 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

's Werelds beroemdste en belangrijkste bruggen. Inleidend interview met Frank O.Sinds de eerste omgehakte boom over een beekje viel. zijn mensen gefaseineerd geweest door bruggen en hun verrmogen mensen en dingen bijeen te brengen die tot dan toe van elkaar gescheiden.1998. Lang vormaat,eerste bladzijde is niet helemaal goed geplakt,heeft wat rimpels.

's Werelds beroemdste en belangrijkste bruggen. Inleidend interview met Frank O.Sinds de eerste omgehakte boom over een beekje viel. zijn mensen gefaseineerd geweest door bruggen en hun  verrmogen mensen en dingen bijeen te brengen die tot dan toe van elkaar gescheiden waren. Ze
hebben iets romantisch en spelen een rol in veel volksverhalen en films. Bruggen vormen een erbazingwekkend huwelijk tussen technologie en kunst, van de eenvoudigste oversteek tot ingewikkelde labyrinten van staal, van de Romeinse bruggen van voor onze jaartelling tot de hypermoderne Erasmus-brug in Rotterdam. Dit boek dat 2000 jaar bruggenbouw behandelt laat u kennis maken met de beroemdste en indrukwekkendste bruggen ter wereld.
 

Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.