Als chemische stoffen en geuren je ziek maken / E. Valkenburg

Als chemische stoffen en geuren je ziek maken / E. Valkenburg
Als chemische stoffen en geuren je ziek maken / E. Valkenburg
€8,50 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

Als chemische stoffen en geuren je ziek maken.Een naslagwerk over de onbegrepen milieuziekte Mcs.Schors.2007. Isbn:9789063787295. Soft cover. Als nieuw.

 2/2/18. De in dit boek beschreven vragen en antwoorden met betrekking tot de milieuziekte MCS zijn vanuit persoonlijke ervaring en gedegen kennis samengesteld. De geboden informatie biedt een belangrijk en uitgebreid naslagwerk, onontbeerlijk voor zowel de MCS-patiënt en diens omgeving, als voor de arts of therapeut. Maar ook voor anderen die meer willen weten over de achtergronden en mogelijke gevolgen van het gebruik van de huidige, alledaagse 'cocktail' aan chemische en synthetische stoffen, biedt dit boek veel informatie en handige tips.
Tegenwoordig ondervinden veel mensen last van bijvoorbeeld parfum, luchtverfrissers, (sigaretten-)rook, uitlaatgassen enz., maar kunnen door gebrek aan informatie niet het verband leggen met hun gezondheidsproblemen, zoals astma, hoofdpijn, (chronische) vermoeidheid, ontstekingen, huidproblemen, enz. Pas veel later, vaak wanneer de klachten aanzienlijk zijn verergerd, worden de mogelijke oorzaken van deze chronische, vage en/of onbegrepen klachten ontdekt of (h)erkend; te laat dus.

Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.