Kun je een rups leren vliegen?/ J. Bommereez & K. van Zijtveld

Kun je een rups leren vliegen?/ J. Bommereez & K. van Zijtveld
Kun je een rups leren vliegen?/ J. Bommereez & K. van Zijtveld
€10,00 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

Kun je een rups leren vliegen? Over de noodzakelijke kwantumsprong van veranderingsmanagement naar tranformationeel leiderschap.Uitgeverij Multilibris. 2001. Isbn:9789460001987

 11/4/18. Kun je een rups leren vliegen? gaat over het verschil tussen verandering en transformatie. Veranderen, is iets wat je doet. Transformeren, gebeurt vaak pas na een of meerdere doorbraken en heeft daarom te maken met hoe je tegen de dingen aankijkt.
Of nog anders: het heeft te maken met zien, en met inzien. Wat je niet ziet, zie je niet totdat je het ziet. En wat je niet inziet, zie je niet in totdat je het inziet. En als je het wel (in)ziet, is dat altijd een onverwachte gebeurtenis. Let op het woord gebeurtenis: je doet het niet. De crux is, dat zolang je vasthoudt aan allerlei overtuigingen, je niet echt kan zien.
Ken jij wel je eigen mogelijkheden? Weet je wel tot wat je echt in staat bent? Ben je bereid je overtuigingen op te geven over wie jij bent en wat jij kan? Ben jij klaar voor de kwantumsprong van rups naar vlinder? Jouw keus. Je kan het boek ook weer neerleggen en een rupsenclub oprichten. En er zijn natuurlijk ook nog ontelbare andere mogelijkheden. Onderzoek. Geloof niets.

Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.