50 persoonlijke rituele / A. Grun

50 persoonlijke rituele / A. Grun
50 persoonlijke rituele / A. Grun
€9,50 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

50 Persoonlijke Rituelen. Ankers Voor De Ziel. De Duitse Benedictijnerpater, gepromoveerde theoloog en succesvolle schrijver van een groot aantal spirituele boeken, voldoet met deze publicatie aan de groeiende behoefte aan riten. Riten kunnen een verdiepende en verlichtende invloed hebben, die past bij de mens en zijn levensritme.2008. Als nieuw.

 In 50 PERSOONLIJKE RITUELEN – Ankers voor de ziel beschrijft Benedictijner monnik Anselm Grün vijftig rituelen die je ruimte verschaffen om te midden van dagelijkse verplichtingen en stresssituaties op adem te komen en te genieten van de vrije tijd voor jezelf.
Al een aantal jaren is er een hernieuwde behoefte aan rituelen. Daarbij gaat het niet alleen om religieuze rituelen die gemeenschappelijk in de eredienst worden uitgevoerd. Steeds meer betreft het persoonlijke rituelen in het dagelijks leven en om rituelen die het leven in het gezin, in een onderneming en in de maatschappij bepalen. Rituelen geven het leven structuur, diepgang en kleur. Ze stellen je in staat zelf te leven in plaats van te worden geleefd. Ze verdiepen onderlinge relaties. Maar bovenal maken rituelen je duidelijk dat je je leven ten overstaan van God en met God leeft.

Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.