Jeugd

/
Toont 1 tot 20 (van 401 produkten)
 • 1 2 3 Board book / William Wegman

  1 2 3 Board book / William Wegman

   9/9/19. From sleeping dogs to close-up paws, the author's famous weimaraners demonstrate each number in color photographs, while each Arabic number is created by a group of dogs in the "weimaraner" font used in ABC.

 • 100% Anna / N. Smit

  100% Anna / N. Smit

   Anna, of eigenlijk Anna-Claire Alexia van Aspen, is 100% verliefd op Jamie. Haar moeder shopt zich suf bij Chanel en Louis Vuitton. Anna's zus wil niets liever dan rijk en beroemd worden. Maar Anna zelf moet niks hebben van het glamourleventje van haar familie. Terwijl haar ouders denken dat Anna lid is van een chique hockeyclub, zit ze stiekem op voetbal. Anna's voetbalvriendinnen Chanella en Naomi weten niet dat Anna steenrijk is en ook haar grote liefde op het voetbalveld, Jamie, heeft geen idee… Sterker nog, ze maken vaak grappen over de verwende hockeymeisjes. Maar dan staat Anna als 'Rich Girl' op de cover van het tijdschrift Beau Monde! Zullen haar vriendinnen haar geheim ontdekken? En wat zal Jamie zeggen als hij ontdekt dat ze een Rich Girl is?

 • 22 wezen / T. Veldkamp & P. Hopman

  22 wezen / T. Veldkamp & P. Hopman

  8/10/16. Er was eens een weeshuis met 22 wezen. Ze gingen hun gang en speelden met wat ze vonden; een trapleuning of een touw of gewoon met niks. Maar op een dag kwam er een nieuwe directrice en die hield niet van wilde spelletjes. Het leven in het weeshuis werd heel erg saai. Tot er een grote olifant in de slaapzaal opdook.

 • A B C ga je mee ? / J. Roelofsz

  A B C ga je mee ? / J. Roelofsz

   Op de platen  valt veel op te ontdekken, (zoveel mogelijk met de betreffende letter beginnende afbeeldingen, bv. pijp, potlood, papegaai, pinguin) en het bevat veel beeldgrapjes. Te gebruiken als aanwijs- en kijkboek vanaf ca. 5 jaar.

 • Abarat / Clive Barker

  Abarat / Clive Barker

   1/4/17. Candy Quackenbush onderneemt een geweldige reis die haar saaie bestaan voor altijd verandert. Het lot keilt haar over de magische drempel van een vergeten wereld. Van een veld in Minnesota duikt ze de enorme Zee van Izabella in! Vanaf dat moment wordt ze meegesleept naar de vijfentwintig eilanden van de Abarat, een wereld die anders is dan alles wat ze ooit gezien heeft… of toch niet? Candy krijgt te maken met toverij, mysteries en fantastische wezens - vrienden en vijanden. En onderwijl probeert ze te begrijpen waarom ze naar deze plek is gekomen en waarom de boosaardige Kristoffel Kadaver zo zijn best doet om haar op te sporen.

 • Abarat tweede deel. / Clive Barker

  Abarat tweede deel. / Clive Barker

   1/4/17. Welkom in de Abarat - waar de tijd een plaats is! Elk eiland van deze archipel in de Zee van Isabella is een uur van de dag, behalve het verboden middelste eiland, Odoms Piek. Het is een vreemde, betoverende wereld, rijk aan wonderen, tragedies en mysteries. Tijdens haar reis door de Abarat worden de avonturen van Candy Quackenbush met het uur vreemder. Kristoffel Kadaver, de heer van Middernacht, heeft zijn beulen bevolen haar gevangen te nemen. Waarom? vraagt Candy zich af. En waarom weet ze magische machtswoorden die ze nooit geleerd heeft? Candy's metgezellen ondernemen een race tegen de klok om haar uit de klauwen van Kadaver te houden. Candy moet zelf het mysterie van haar verleden oplossen voordat de machten van Dag en Nacht slaags raken, voordat het op de hele Abarat voor altijd Middernacht wordt...

 • Actief met baby en peuter

  Actief met baby en peuter

  Actief Met Baby En Peuters creatieve spelletjes en activiteiten vanaf 12 maanden tot 4 jaar.Castertman. 2007. 

 • Adelaarsjong./ R. Bennett

  Adelaarsjong./ R. Bennett

    De bewoners van het Boheemse dorpje Bletz richten in een periode van misoogsten en hongersnood hun toorn op Stephan, de zoon van de houtakker. Stephan, die niet kan praten en een klompvoet heeft wordt verantwoordelijk gehouden voor alle ellende. Zijn ouders besluiten hem in een grot in de bergen verstoppen, tot de woede van de dorpsbewoners gezakt is.Alles loopt echter anders dan ze gedacht hadden, want op een dag neemt een geweldige adelaar de jongen mee naar zijn nest. In de verlatenheid van de bergtoppen, hoog boven alle leven, leert de jongen een nieuw vrijheidsgevoel kennen.Jaren later ontmoet hij op een berghelling, waar de adelaar hem heeft afgezet, een kluizenaar. Daarmee heeft hij de eerste stap gezet voor een terugkeer naar de mensen. Maar in zijn geboortedorp Bletz is intussen veel veranderd...

 • Afvallen Met Anne In 12 Weken / A. de Graaf

  Afvallen Met Anne In 12 Weken / A. de Graaf

    Personal coach Anne begeleidt honderden mensen bij het afvallen op Valtaf.nl. Ze helpt deelnemers inzicht te krijgen in wat in hun voeding zit, maar maakt hen er ook van bewust dat je emotie-eten bij de bron moet aanpakken. Dat is essentieel voor blijvend gewichtsverlies. Zij ondervond dat aan den lijve na het overwinnen van de ziekte kanker. Met dit boek leer je in 12 weken een gezonde en slanke leefstijl aan. Het boek biedt elke dag een dagmenu met tips, recepten en calorieënlijstjes. Achter in het boek vind je een hoofdstuk met recepten voor als je je streefgewicht hebt bereikt of voor een speciale gelegenheid. Het boek vormt een unieke combinatie met www.valtaf.nl. Daar kun je persoonlijke begeleiding krijgen en buddies vinden. Contact met mede-afvallers heeft reeds honderden mensen geholpen.

 • Ahoy de Bereboot / L. Hartog van Breda

  Ahoy de Bereboot / L. Hartog van Breda

   DRIE COMPLETE AVONTUREN UIT DE TV-SERIE : Het grote avontuur op Oefeiland Het grote avontuur op Paaseiland Het grote avontuur in Lolland 

 • Alexander De Grote / B. Bos

  Alexander De Grote / B. Bos

   Alexander de Grote is een kleine muis met een grote naam. In het huis waar Alexander de Grote met zijn familie woont, woont ook Ratsj, de poes. Ratsj is zo gevaarlijk dat niemand eten durft te halen. Alexander de Grote droomt ervan net zo groot en sterk te zijn als een beer, zodat hij niet bang hoeft te zijn voor Ratsj. Als ze weer eens geen eten hebben, bedenkt Alexander een plan.

 • Alle Hens Aan Dek / B. Westera

  Alle Hens Aan Dek / B. Westera

   Peter-Paul wordt leerling-piraat op het schip Draculus Drie. Voortaan heet hij PéPé. Dat is een betere naam voor een piraat, vindt hij. De matrozen Hens 1, Hens 2 en Hens 4 leren hem van alles over het leven aan boord: enteren, zeilen strijken en hozen. Maar waar is Hens 3?Bette Westera heeft al vele liedjes, gedichten en verhalen voor kinderen geschreven. Haar verhalen zijn ontroerend, geestig en herkenbaar voor kinderen én volwassenen. Alle Hens aan dek werd bekroond met Vlag en Wimpel.

 • Alle liedjes met een hoepeltje erom / J. Linders

  Alle liedjes met een hoepeltje erom / J. Linders

   De meest gezongen kinderliedjes van dit moment, in tekst, muziek en beeld. Naast de bundel met de teksten van alle liedjes en een paperback met de muzieknotatie is er nu een geïntegreerde editie, met heel veel, deels nieuwe tekeningen in kleur. Een standaardwerk voor school en thuis! De uitgave bevat de tekst van ruim tweehonderd liedjes die het meest gezongen worden op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen, én het bijbehorende notenschrift. Daardoor wordt zingen en muziek maken nog eenvoudiger te combineren. Muzikanten en zangers, juffen en meesters, ouders, opas en omas; iedereen kan meteen aan de slag.

 • Allemaal poppenkast / J. Vriens & F. Oomen

  Allemaal poppenkast / J. Vriens & F. Oomen

  Allemaal poppenkast.Twaalf korte verhaalschetsen/ideeën om in de poppenkast na te spelen geschreven door Jacques Vriens en Francine Oomen. Alex de Wolf, The Tjong King, Klaas Verplancke en Philip Hopman hebben het geïllustreerd. Van Holkema & Warendorf. 2002.Naam op eerste bladzijde. 

 • Alles in de wind / C. J. Aarts & M. C. van Etten

  Alles in de wind / C. J. Aarts & M. C. van Etten

   1/8/18. De Nederlandse poëzie heeft naast veel Grote Gedichten een schat aan prachtige kinderliedjes voortgebracht. 'Jantje zag eens pruimen hangen' van Hieronijmus van Alpen trotseert al twee eeuwen. Jan Pieter Heije had nooit kunnen denken dat zijn 'Zie de maan schijnt door de bomen' door de schoorsteen zou klinken en dat 'Hij heeft gewonnen de Zilvervloot' door voetbalstadions zou schallen. 'Alles in de wind' bevat de honderd beroemdste gedichten van onze bekendste kinderdichters, van de 'Kleine Gedigten voor Kinderen' van Hieronijmus van Alpen, via de volledige Prikkebeen tot de eerste probeersels van een jonge Annie M.G. Schmidt. Daarna volgen maar liefst driehonderd anonieme oer-Hollandse versjes die iedereen kent of hoort te kennen, zoals 'Altijd is Kortjakje ziek', 'Drie schuin-tamboers' en 'Koen maak je mijn schoen'.

 • Alles voor een sprookje / S. Gardner.

  Alles voor een sprookje / S. Gardner.

   In deze feeencatalogus staat alles wat je nodig hebt om je eigen sprookje waar te maken.Maak je keuze uit onze uitgebreide collectie feeen, reuzen of boze stiefmoeders!Bestel een wondermooie jurk, door de feeen gemaakt!Bestel een vliegend tapijt, een spinnewiel of de bedden van de drie beren!Test of jouw kikker een prins is!Uitnodigingen voor niet minder dan vijf droombruiloften, waaronder die van Assepoester en Doornroosje.Je hoeft alleen maar te wensen...

 • Als de sterren spreken / L. Manders

  Als de sterren spreken / L. Manders

   Opvoeden doe je niet zomaar. Het is een leerproces voor ouder en kind. In dit boek lees je van alles over de verrassende wisselwerking en communicatie tussen jou en je kind. Je leert jezelf en je kind beter begrijpen door jullie sterrenbeelden met elkaar in verband te brengen met behulp van de cd-rom en te lezen waarom je de ene fase beter aanvoelt dan de andere. 

 • Anders is leuk! / F. OOmen

  Anders is leuk! / F. OOmen

   17/10/16.Gebonden, mini formaat.

 • Angsthaasen de Anderen W.& E. Vereijken

  Angsthaasen de Anderen W.& E. Vereijken

   Prachtige  dierentekeningen voorzien van een verhaal. Dit jeugd boek is tot stand gekomen door de samenwerking van moeder met zoon . 

 • Anneke in het ijspaleis / G. Badenhuizen

  Anneke in het ijspaleis / G. Badenhuizen

    Anneke's rode schoentje drijft weg in een beek. De ijsfee helpt haar het terug te vinden; het wordt door eekhoorns gebruikt als wiegje. Een zwart jongetje fungeert als bediende van de fee. Dan helpt Anneke de ijsfee: ze redt haar bruidegom Prins Morgenrood van een beer. Prentenboek waarin de vele gekleurde illustraties (rondom en deels door de tekstblokken heen) ook los van de tekst het verhaal vertellen.

/
Toont 1 tot 20 (van 401 produkten)