Mindfulness en bevrijding van depressie / M. Williams o.a.

Mindfulness en bevrijding van depressie / M. Williams o.a.
Mindfulness en bevrijding van depressie / M. Williams o.a.
€10,00 incl. tax
In voorraad
1 stuks
Qty:   

Mindfulness en bevrijding van depressie voorbij chronische ongelukkigheid. Nieuwezijds B.V.2012. Isbn:9789057122491. Hoekjes iets minder mooi.

 4/7/19. 'Een revolutionaire behandelwijze. Voor wie lijdt aan depressie is dit echt een nuttige gids om emotioneel evenwicht te bereiken. Voor professionals in de psychische gezondheidszorg zou het verplichte literatuur moeten zijn. Ik beveel dit boek ten zeerste aan.'
- Daniel Goleman, auteur van Emotionele intelligentie.
Ken je het wanhopige gevoel dat je niets voorstelt, mislukt bent, dat het leven geen zin heeft of dat er iets fundamenteel mis is met je? Heb je ooit een depressie meegemaakt? Het goede nieuws is dat er misschien helemaal niets mis met je is. Misschien doe je wel iets verkeerd. Dappere pogingen om onszelf uit een depressie te trekken, houden ons vaak opgesloten in het leed dat we proberen te ontvluchten.
Mindfulness en bevrijding van depressie legt de verborgen psychische mechanismen van depressie bloot, laat zien hoe je weerbaarder kunt worden bij de tegenslagen van het leven en helpt tot wanhoop leidende denkpatronen te doorbreken. Het bevat een bewezen werkend en gemakkelijk toepasbaar zelfhulpprogramma om terugkerende chronische ongelukkigheid te verminderen.

Er geen zijn recensies voor dit product


SCHRIJF RECENCIES

Klik hier om in te loggen in uw profiel om een recensie te schrijven.